Showroom Knive Terrasse

Vi har laget et showroom i forbindelse med leilighetene på Knive Terrasse. Her kan du se standard valg + noen tilleggs valg: gulv, flis, farger på vegg, kjøkkeninnredning, baderoms innredning, garderobevalg og dørvalg. Men det er selvfølgelig også mulig å velge andre produkter fra leverandørene, da med tillegg i prisen. I vårt showroom får du en følelse av hvordan akkurat din leilighet kan bli.Veggfarge - Vi har satt opp tre farger som standard valg, boligtrinn 2: Eggehvit, Tidløs og Vasket Lin. Dette er tre farger som er tidløse og svært inn i dagens trendbilde. Ønsker du en annen farge kan vi selvfølgelig hjelpe deg med dette, med da for et tillegg i prisen.

Standard gulv – Den klassiske 3-stavs eikeparketten er standard, eller du kan velge:
Eik natur Vanilla med matt lakk tillegg kr 174,- pr. m2 inkl mva.
Eik New Arctic Naturell matt hvitoljet, tillegg kr 174,- pr. m2 inkl mva.
Eik Antikk mørk oljet tillegg kr 174,- pr. m2 inkl mva.


Eller du kan går for den mer trendy og klassiske 1-stavs eikeparketten i to ulike farger:
Eik Natural Story 138mm tillegg 413 pr. m2 inkl mva.
Eik Natural Story Vanilla 138mm tillegg kr 446,- pr. m2 inkl mva.

Fliser gulv - her kan du velge mellom tre ulike farger, den mørk gråmelert flisen Negro, den lysere gråmelert flisen Grafite, eller den varmere beigemelert Cinza flisen, i str 30x30 og 10x10 i dusj sone. På vegg er 20x30 i hvit glossy eller hvit matt standard.Innredning kjøkken - Dette er for mange det viktigste rommet i hjemmet. Vi leverer, Star, det klassiske kjøkkenet med profiler, eller det mer moderne kjøkken Birka, som standard. Begge modellene kommer i flere farger. Vår kjøkkenleverandør Drømme kjøkkenet har flinke kjøkkendesignere som hjelper deg med å sette sammen ditt drømmekjøkken. Ønsker du en annen innredning er de behjelpelig med dette og har god oversikt over hva som kan passe i din leilighet og din stil.

Baderoms innredning - Vi har to ulike innredninger som standard, arte eller fiol. Jensen varme & Sanitær hjelper deg gjerne med å finne andre alternativer dersom du ønsker noe annet enn standard.

Garderobevalg - her har du flust av muligheter når du skal velge fronter. Vi har en oversikt over noen av valgene på vårt showroom. Leverandøren Toram kan kontaktes for ytterligere valg og ”skreddersøm”.

Dører - Leilighetene leveres med hvit slett dør som standard, denne kan du også få som kompakt dør, tillegg pr. dør kr 270,- inkl mva. Eller du kan velge den mer klassiske kompakte døren med profiler, tillegg pr. dør kr 820,- inkl mva.

Det er mange muligheter og mange valg som må tas. Vi og våre flinke leverandører skal hjelpe deg/dere så godt vi kan, og skape det hjemmet du/dere ønsker dere.