Om Villa Wiig AS

Villa Wiig ble etablert i 1973 og ble endret til aksjeselskap i 1986. Vi er en totalentreprenør som har solid erfaring helt fra regulering, prosjektering og søkerfasen, til kundehåndtering frem til ferdigstilte boliger og leiligheter. Villa Wiig AS består av ca 25 ansatte, og vi holder til i Kobbervikdalen, like utenfor Drammen. Her er både produksjon og kontorer samlet. Villa Wiig er sentralt godkjent (Statens bygningstekniske etat) i tiltaksklasse 2 innenfor prosjektering, samordning og utførelse.

om villa wiig

Hva vi gjør

Her finner du en oversikt over ulike oppdrag vi gjør og tar på oss. Virker noe interresant så ta kontakt med oss her. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontakt oss

bolig

Bolig

De siste 30 årene har vi bygget boliger i områdene Drammen, Asker, Røyen, Bærum og Oslo. Primært prosjekterer vi og bygger boliger for salg, eneboliger, kjedede eneboliger, rekkehus, tomansboliger, terrassehus, leiligheter og feltutbygging. Her kan du se tidligere prosjekter vi har gjennomført.

bolig drøm

Boliger på oppdrag

Vi tar boliger på oppdrag! Har du en boligedrøm? I samarbeid med deg kan vi rådføre og realisere drømmen din. Vi tegner, prosjekter og bygger boligen i forhold til dine ønsker og behov, stil og smak. Vi hjelper deg å bygge boligen og å skape ditt hjem!

næringsbygg

Næringsbygg

Villa Wiig kan også oppføre/rehabelitere mindre næringseiendommer.

tilbygg

Tilbygg og påbygg

Villa Wiig utfører tilbygg og påbygg på eksiterende eiendommer. Her kan vi stå for hele prosessen: prosjektering, søknader og gjennomføring av prosjektet. Har du en tegning eller en god idé, hjelper vi deg å realisere den i alle, eller deler av fasen.

rehabeletering

Oppgradering og rehabelitering

Har du en bolige som trenger nye vinduer, etterisolering eller annen form for oppgradering/utberding kan vi utføre dette for deg. Vi gir deg gode faglige råd og utfører arbeidet fagmessig.